top of page

Heist Loopt Warm

DWW_Logo_v1_RGB.png

Info & inschrijvingen

Vrijdag 15 december 2023

Een pittig, maar haalbaar parcours van 2,5 km doorheen Heist-op-den-Berg met start en aankomst op het Gouden Kruispunt. Zowel lopers als wandelaars kunnen deelnemen aan deze amusante tocht met tal van lichtjes en animatie op en naast het parcours! Draag jouw steentje bij voor het goede doel, werk tegelijkertijd aan jouw conditie én geniet van een gezellige wintersfeer.

Afstand, parcours & start

 

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we in “waves” starten. Omstreeks 19u00 voorzien we een start voor de lopers en de kinderen. Vanaf 19u30 is het de beurt aan de wandelaars.

 

Start en aankomst zijn voorzien ter hoogte van het Gouden Kruispunt, tussen de cafeetjes. DJ Henky zorgt voor muzikale ambiance en de lokale cafés voor sfeer en gezelligheid.

Het parcours van 2,5 km is uitdagend, vol verrassingen en sfeervol verlicht. Op het parcours zullen bedrijven en verenigingen voor extra sfeer en ambiance zorgen. Zo is er ook dit jaar een passage door een feeëriek verlicht Sint-Lambertusinstituut. Maar de nieuwe blikvanger dit jaar wordt de Academie. Zij openen de deuren speciaal voor Heist Loopt Warm. En ook de buren van 't Wensbos zorgen voor een warme passage doorheen de school. En we hebben nog enkele zeer leuke extraatjes in petto. Deelnemen is ontdekken!

Hoe meer lichtjes, hoe meer vreugde

Trek jouw meest opvallende outfit aan! Lichtjes, breeklichtjes, fluo kledij, ... Hoe opvallender, hoe liever. 

 

Cadeautje voor je deelname!

Wanneer je je inschrijft, krijg je sowieso een warm cadeautje in de vorm van een Heist Loopt Warm button. Vanaf twee ronden leggen we een leuke en originele Heist Loopt Warm buff voor je klaar.​ Het inschrijvingsgeld voor de eerste ronde bedraagt 7 euro. Vanaf 2 ronden wordt de kostprijs 6 euro per ronde.

Fiscaal attest giften

Wist je dat giften van minstens 40 euro aan een erkend goed doel fiscaal aftrekbaar zijn? Wij bezorgen je een fiscaal attest. Ook zonder deelname is het mogelijk een vrije gift te doen om de werking van vzw Nethedal financieel te steunen. Dat kan uitsluitend met een storting rechtstreeks op het rekeningnummer van Nethedal BE02 8334 9009 0140 (Belfius).

Warm of Warmste Bedrijf/Vereniging van Heist

Ook bedrijven en verenigingen kunnen deelnemers inschrijven. Zo maken ze kans op het certificaat "Warm Bedrijf/Warme Vereniging - Heist Loopt Warm 2023". Vanaf 50 ronden kan je jouw bedrijf/vereniging hiertoe rekenen. Het bedrijf/de vereniging dat de meeste ronden op z'n palmares kan schrijven, wordt bekroond tot het "Warmste bedrijf/Warmste Vereniging van Heist"! Ga snel naar onderstaande link en kom nog meer te weten over deelnemen als bedrijf of vereniging.

bottom of page