Heist Loopt Warm

DWW_Logo_v1_RGB.png

Info & inschrijvingen

16 december 2021

Een pittig, maar haalbaar parcours van 2,5 km doorheen Heist-op-den-Berg met start en aankomst op het Gouden Kruispunt. Zowel lopers als wandelaars kunnen deelnemen aan deze amusante tocht met tal van lichtjes en animatie op en naast het parcours! Draag jouw steentje bij voor het goede doel, werk tegelijkertijd aan jouw conditie én geniet van een gezellige wintersfeer.

Afstand, parcours & start

Start en aankomst zijn voorzien ter hoogte van het Gouden Kruispunt, tussen de cafeetjes.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we in “waves” starten. Omstreeks 19u00 voorzien we een start voor de lopers en de kinderen. Vanaf 19u30 is het de beurt aan de wandelaars.

Het parcours van 2,5 km is uitdagend, vol verrassingen en sfeervol verlicht. Op het parcours zullen bedrijven en verenigingen voor extra sfeer en ambiance zorgen.

Hoe meer lichtjes, hoe meer vreugde

Trek jouw meest opvallende outfit aan! Lichtjes, breeklichtjes, fluo kledij, ... Hoe opvallender, hoe liever. 

 

Cadeautje voor je deelname!

Wanneer je je inschrijft, krijg je sowieso een warm cadeautje in de vorm van een Heist Loopt Warm button. Vanaf twee ronden leggen we een leuke en originele Heist Loopt Warm buff voor je klaar.​

Warm of Warmste Bedrijf van Heist

Ook bedrijven en verenigingen kunnen deelnemers inschrijven. Zo maken ze kans op het certificaat "Warm Bedrijf - Heist Loopt Warm 2021". Vanaf 50 ronden kan je jouw bedrijf hiertoe rekenen. Het bedrijf dat de meeste ronden op z'n palmares kan schrijven, wordt bekroond tot het "Warmste bedrijf van Heist"! Ga snel naar onderstaande link en kom nog meer te weten over deelnemen als bedrijf of vereniging.

! HET WARMSTE HUIS !

We doen een oproep aan de bewoners om mee te helpen het parcours gezellig in te kleden: een lichtje voor het raam, een kerstboom aan de voordeur, sfeerverlichting tegen de gevel,... Zo maken we van Heist even de warmste en gezelligste plek van dat moment.

Voor de drie Warmste Huizen op het parcours voorzien we een cadeau.