Bedrijven en verenigingen

DWW_Logo_v1_RGB.png

Actief deelnemen als bedrijf of vereniging

10 december 2020

Bedrijven en verenigingen zijn een belangrijke schakel in het succes van Heist Loopt Warm. We voorzien de mogelijkheid tot voorinschrijven voor bedrijven van maandag 14 oktober tot en met zondag 10 november. Vanaf 11 november kan iedereen ronden aankopen via de website.

Als bedrijf of vereniging kan u extra in de kijker lopen of wandelen
  • Aankoop van 25 ronden: uw logo op het LED-scherm

  • Aankoop van 50 ronden: uw logo op het LED-scherm + u ontvangt het logo “Warm bedrijf” of "Warme vereniging"

  • Aankoop van de meeste ronden: uw logo op het LED-scherm + u wordt het warmste bedrijf of de warmste vereniging uit Heist-op-den-Berg, wat de nodige media-aandacht genereert.

  • Vast bedrag 125 €: zonder aankoop van ronden uw logo op het LED-scherm (contacteer ons via inschrijvingen@heistlooptenzingt.be)

Inschrijven van uw deelnemers

Bedrijven of verenigingen die willen deelnemen, schrijven hun deelnemers in via het Excel-formulier dat je hier kan downloaden. Stuur het ingevuld terug naar inschrijvingen@heistlooptenzingt.be. Zijn er extra hoofdlampjes (slechts € 5/lampje) nodig, dan kan u dat eveneens vermelden in het formulier.

Deelnemers in groep inschrijven
Het Warmste Bedrijf 2019 was MSD Heist Operations

Uw bedrijf of vereniging op het parcours: twee euro voor één meter!

Wetende dat de straten voor 18u00 niet afgesloten kunnen worden, is het een huzarenstuk voor onze organisatie om op één dag 2500 meter leuk in te richten. Jullie worden uitgenodigd deel te nemen met uw bedrijf of vereniging en zo het parcours te verlichten en te animeren. Daarom roepen we jullie hulp in!

 

Uw bedrijf of vereniging kan een deel van het parcours voor z'n rekening nemen:

twee euro voor één meter, met een minimum van 50 meter.

 

Dit betekent dat uw bedrijf minimum 50 meter zéér aangename en warme publiciteit kan maken. U kan op deze strook (of stroken) langs het parcours uw bedrijf of vereniging promoten, maar ook leuke creatieve attracties of animatie plaatsen, verlichting aanbrengen, drankjes en/of hapjes aanbieden,...

Dit is zeer positieve publiciteit voor uw bedrijf of vereniging aan een massa deelnemers. 

 

Het is vooral leuk voor de vele deelnemers (minimum 2000), maar ook makkelijk voor de organisatie. Op die manier moeten we 50 meter van het parcours niet zelf inrichten.